Olemme suomalainen lastenvaatemerkki ja pyrimme valmistamaan vastustamattoman herkullisia vaatteita, jotka ovat ensisijaisesti lapsen mieleen! Leikittelemme pelottomasti printeillä, väreillä ja muodoilla. Tunnetuimmat kuosimme – karkki ja laku – ovat sulattaneet jo monta sydäntä. Pieneksi jääneet laku-jumpsuitin tilalle on aina vain tilattava uusi koko – varoituksen sana siis, näihin jää koukkuun! Pikkuset on siis black moda oy:n omana merkkinä monille tuttu kelan äitiyspakkauksesta jo vuosien ajalta. Pääsääntöisesti pikkusetin tuotanto tapahtuu portugalissa, omassa cottonhouse ompelimossamme, sekä lähialueiden yhteistyökumppaneilla, joilta mm. sukkamme ja neuleemme tulevat.
Me pikkusetillä emme seuraa alati kiihtyvää droppitahtia tai kuukauden välein vaihtuvia trendejä – luotamme hyväksi todettuihin malleihin, joita kehitämme ja tuomme uusissa väreissä ja kuoseissa. Kun teemme pitkäjänteistä tuotteiden kehitystyötä, se myös näkyy – tuotteemme istuvat, ovat mukavia käyttää eivätkä vanhene. Ne ilahduttavat vuodesta toiseen ja lisäksi unisex-kuosimme sopivat kaikille käyttäjille!
Kaikilla trikoo- ja collegetuotteillamme on Öko-Tex 100 -sertifiointi. Tämä kertoo siitä, että tuotteemme ovat tutkitusti haitta-aineettomia.
Haluamme tarjota korkealaatuisia ja eettisesti valmistettuja tuotteita, joita kaikilla on mahdollisuus ostaa. Pidämme omat katteemme kohtuullisina, jolloin tuotteillemme jäävä ostohinta on kohtuullinen.
Korkealaatuinen tuote on jo itsessään ekologinen, sillä se kestää pitkään ja useammalla käyttäjällä, minimoiden tarpeen ostaa uusia tuotteita. Ostamalla laatua säästät ympäristöä ja omaa kukkaroasi.
Laajin pikkuset -tuotevalikoima löytyy juuri täältä, omasta nettikaupastamme. Lisäksi tuotteitamme myy Lempäälän ideaparkissa sijaitseva, ekologisia lasten- ja aikuisen vaatteita myyvä pukimo. Yhteistyömme ansiosta voit nyt myös valita noudon pukimo-liikkeestä nettikauppatilauksellesi.
MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT PIKKUSET-MERKIN JÄLLEENMYYNNISTÄ, LÄHETÄ MEILLE SÄHKÖPOSTIA OSOITTEESEEN pikkuset@blackmoda.fi. SAMAAN OSOITTEESEEN VOIT LÄHETTÄÄ MEILLE MYÖS PALAUTETTA.