TOIMITUSTAVAT

Pikkupaketti. Hyvä vaihtoehto pienille tilauksille. Pikkupaketti kulkee vastaanottajalle 2-4 arkipäivässä pl. postituspäivä. Pikkupaketti on pieni toimimitus, joka saapuu suoraan kotiisi postiluukusta. Jos tilaus ei jostain syystä ole mahtunut postiluukusta, saapuu se noudettavaksi lähimmästä Postin palvelupisteestä.

Postipaketti. Postipaketti on nopeampi vaihtoehto Pikkupaketille. Postipaketti on noudettavissa noutopisteestä pääsääntöisesti 1–2 arkipäivän kuluttua lähetyspäivästä (pl. Pohjois-Suomi). Postipaketin noutopisteen voit itse valita laajasta pakettiautomaattien ja Postin noutopisteiden verkostosta. Huomioithan Postin lyhentyneet säilytysajat.

Nouto liikkeestä. Teemme yhteistyötä Pukimo -myymälän kanssa, joka sijaitsee Lempäälän Ideaparkissa (Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä, 050 3620412). Tilauksesi on noudettavissa myymälästä sen jälkeen kun olet saanut myymälästä tekstiviestin, että pakettisi on sieltä noudettavissa. Huomioithan, että sähköpostiisi tuleva kuittaus tilauksen valmistumisesta ei tarkoita, että tilaus on noudettavissa! Kuljetamme tilauksia noudettavaksi Pukimosta n. kerran viikossa.

Huom! Pukimosta noudettujen tilausten vaihto/palautus hoidetaan Pukimon kanssa.

YLEISTÄ TOIMITUKSESTA

 

Käsittelemme tilaukset 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksen jättämisestä. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää pois lukien tilauspäivä. Emme vastaa postituspäiville tai arkipäiville sattuvista juhlapäivistä johtuvista viivästyksistä toimituksissa.

Huomioithan, että Posti säilyttää kaikkia saapuneita tilauksia ainoastaan 7 päivää (viikonloput ja pyhäpäivät sisältyvät tähän seitsemään päivään riippuen noutopisteen aukioloajoista). Pyydämmekin varmistamaan aina ennen tilaamista, että tilauksen yhteydessä annettu puhelinnumero ja sähköpostiosoite on oikein, jotta saapumisilmoitus tulee perille.

Noutamatta jäänyt tilaus ei ole sama asia, kuin tilauksen palauttaminen. Jos tilaus palautuu meille noutamattomana, palautamme tilauksen sisältämien tuotteiden arvon, mutta emme postikuluja. Mikäli haluat noutamatta jääneen tilauksen, voit tehdä uuden tilauksen verkkokaupassamme. Mikäli tilaus palautuu meille sen vuoksi, että tilauksella on puhelinnumero ja / tai sähköpostiosoite väärä, olemme oikeutettuja pidättämään lähetyksestä aiheutuneet postikulut.

Pyrimme toimittamaan tilauksen tuotteet yhtenä lähetyksenä. Mikäli näin ei tapahdu (tuote on tilapäisesti loppu tai tuote ei ole saatavilla), olemme ensisijaisesti yhteydessä tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Vaihto ja palautus

 

Verkkokauppamme asiakkaana sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Lähetämme kaikkien tilausten mukana erillisen palautuslomakkeen, jossa kysytään palautusta varten tarvittavat tiedot. Tässä vielä uudelleen palautusohjeet:

 

Tuotteiden vaihto ja palautus on maksutonta. Tuotteen lähetys takaisin onnistuu tilauksen mukana tulleella palautusosoitekortilla. Sinun tarvitsee vain liimata palautuskortti paketin päälle ja viedä se Postin palvelupisteeseen tai Smartpost-automaattiin. Ohuen, alle 3 cm paksun ja alle 2 kg painavan paketin voit palauttaa tiputtamalla sen lähimpään Postin kirjelaatikkoon palautuskortilla varustettuna.

 

Tuotteiden palautus- ja vaihto on asiakkaillemme maksutonta Postin palautuspalvelun kautta. Tämä edellyttää, että  tuotteen mukana on lähetetty tarvittavat tiedot, joko tuotteen vaihtamista tai rahojen palautusta varten. Jos palautat kaikki tilauksesi tuotteet, hyvitämme myös postikulut tilauksestasi. Huom! Lunastamattoman tilauksen palautuminen hyvitetään sinulle vain tuotteen osalta, mutta ei toimituskulujen osalta.

Mikäli meillä ei ole varastossa jäljellä sitä kokoa, johon haluat alkuperäisen tuotteen vaihtaa, hyvitämme ko. tuotteen sinulle kokonaisuudessaan.

Huom! Pukimosta noudettujen tilausten vaihto/palautus hoidetaan Pukimon kanssa.

REKLAMAATIOT

 

Jos tuote on ostettaessa rikkinäinen tai viallinen (tai käyttäytyy epänormaalisti heti käyttöönoton/ensimmäisen pesun jälkeen), voit reklamoida tuotteesta lähettämällä meille kuvan, selityksen sekä tilauksesi tiedot meille sähköpostilla pikkuset@blackmoda.fi. Ensisijaisesti korvaamme rikkinäisen tuotteen lähettämällä tilalle uuden ehjän tuotteen. Jos tilattua tuotetta ei ole enää saatavilla, tarjoamme tilalle vastaavaa tuotetta esimerkiksi eri kuosissa. Mikäli ehdottamamme tuote ei ole teille sopiva, palautamme rahat tuotteesta. Reklamoidun tuotteen ollen ainoa tilauksellasi, palautamme myös tilauksen postikulut.

Älä epäröi kysyä meiltä lisäohjeita epäselvissä tilanteissa pikkuset@blackmoda.fi tai soittamalla +358 50 359 8058 Muutenkin kaikki palaute on meille aina lämpimästi tervetullutta.

contact:

pikkuset@blackmoda.fi

+358 50 359 8058

follow us in

facebook